Bokning


Här kan ni skicka in en bokningsbegäran till oss.


Fyll i nedan uppgifter så specifikt som möjligt. Bokningen är bekräftad från vår sida först när ni erhållit en bokningsbekräftelse.
Här anger du företags-, organisation eller föreningsnamn.
Ange adress till företaget.
Anges: 111 11 Orten


Till dig som beställare.


Ange om det gäller för en eller flera dagar.
Ange vilket datum förfrågan gäller. Vid flera dagar är detta mötets startdag.
Vilken är mötets slutdatum.
Ni har valt att göra en bokning för flera dagar. T. ex. en utbildning som skall ske ett antal olika dagar. Vänligen skriv i fritext vilka dagar ni önskar få offert för.
Ange starttid för mötet.
Ange sluttid för mötet.
Ange antal personer som skall delta inkl. föredragshållare/mötesledare.
Hur önskar ni möblering i lokalen? Information om de olika möbleringsmöjligheterna i respektive lokal finns HÄR (PDF som öppnas i separat fönster)
Ange om du vill att vi föreslår en lokal anpassad efter antalet deltagare eller om du har något specifikt önskemål av lokal.
Information om våra lokaler finns. HÄR (öppnas i separat fönster)
Ange om ni önskar äta eller dricka något under mötet. Heldagspension= Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika. Halvdagspension= Förmiddagsfika & lunch eller lunch & eftermiddagsfika.
Ange i fritext vad ni önskar för typ av förtäring.
Önskar ni boka hotellrum.
Skriv in i fritext antal rum, (dubbel, enkel)


Här kan ni lämna övrig information som är av betydelse för bokningen.
Jag godkänner att Folkets Hus Kulturhuset använder lämnade kontaktuppgifter för kontakt gällande denna- och framtida bokningar, inbjudningar till kundträffar, kontakter och marknadsföring. Uppgifterna kommer inte att förmedlas till tredje part. HÄR finns vår integritetspolicy.
Captcha är ett system för att datarobotar inte skall kunna fylla i och skicka formulär. Kryssa i och ev. kan du behöva göra val enligt instruktioner.
reCAPTCHA is required.