Referenser

Länsförsäkringar Älvsborg

Kundträff Tema placering/privatekonomi februari 2020

Tack Roger Thurhagen och Folkets Hus Kulturhuset/Konferera för ett jättebra arrangemang då vi på Länsförsäkringar Älvsborg hade vår kundträff hos er i Hebeteatern!

400 personer kom och lyssnade på placeringstips och privatekonomi med Peter Norhammar och Emma Persson från Länsförsäkringar.

Goda wraps och kaffe serverades och er hela personal gav oss och våra gäster en fantastiskt service!

Micael Carhed
Kontorschef
Kontor Trollhättan

Innovatum AB

Temadag Solenergi oktober 2019

I det regionala utvecklingsprojektet om solel, Sol i Väst, har deltagarna under tre spännande år fördjupat sina kunskaper om solel. De har träffat de skarpaste experterna, lärt av varandra och framförallt, installerat över 14 000 kvadratmeter solceller runt om i Västra Götaland. När det var dags att runda av projektperioden och blicka framåt mot fortsättningen för Sol i Väst anordnades av Innovatum AB en seminariedag på Folkets Hus Kulturhuset med fokus på möjligheter och hinder för solel i framtidens samhälle. En bred målgrupp på 90 personer bestående av både beställare, leverantörer, konsulter, energibolag, forskningsinstitut och myndigheter deltog och bidrog med stort engagemang. Ett fantastiskt erbjudande från Konferera/Folkets Hus Kulturhuset öppnade upp möjlighet för att Andreas Karlsson, Folkets Hus fastighetschef, föreläste om deras helt nyligen driftsatta solelanläggning på taket och möjliggjorde även ett studiebesök på taket så att besökarna kunde få se den stora solelanläggningen. Att kunna erbjuda deltagare denna möjlighet på ett seminarium är svårslaget och det tillsammans med att Konferera/Folkets Hus Kulturhusets personal ser kunden, besitter en utmärkt servicekänsla och lösningsorienterat förhållningssätt fick vi alla en riktigt trevlig dag. Vi kommer gärna igen!

Jenny Andersson

Innovationsledare Energi
Innovatum AB

Kunskapsförbundet Väst

Kunskapsförbundets personalevent 2019

Våra personalevent ser vi som ett viktigt tillfälle att skapa gemenskap och inspiration för våra medarbetare. Vi lägger stor vikt vid att innehållet ska tilltala alla och att man ska få minnesvärd och rolig dag tillsammans med sina kollegor.
Vartannat år samlar vi alla våra ca 700 medarbetare för ett gemensamt event där vi bjuder på inspirerande föreläsningar varvat med inslag från våra verksamheter. På kvällen erbjuder vi våra medarbetare en personalfest med god mat och underhållning. Därför blir det viktigt för oss att ha en professionell samarbetspartner, vilket Folket Hus Konferera är. I allt ifrån planering, bemötande, logistisk och underhållning levererar personalen på Konferera en hög nivå, det är helt enkelt väldigt roligt att samarbeta med Roger och c/o!

Linda Norén / Administratör
Linda Blom / Kommunikationschef
Elin Sjöberg / Kommunikatör

Kunskapsförbundet Väst


PEAB

Peabs medarbetarkonferens:
Peab i Trestad valde att samla alla medarbetare, ca 250 st, till en kombinerad konferens med julbord och show på Folkets Hus Kulturhuset.
Det blev en väldigt lyckad dag där vi fick nyttja flera av lokalerna till våra aktiviteter. Vi är jättenöjda med all den hjälp som vi fick både under planeringsstadiet och själva eventet.
All personal på Folkets Hus Kulturhuset har varit tillmötesgående, kommit med idéer och gett oss kanonbra service.

Maria Abbestam
Peab Sverige AB


Varbi

Vi var på Konferera – Folkets Hus Kulturhuset under våra Varbidagar 2018 och är supernöjda med allt! Anna och Roger löste snabbt alla detaljer och det kändes skönt att med en gång känna att de hade stenkoll på läget. Allt flöt på fantastiskt bra under alla tre dagar och vi har fått väldigt bra respons från deltagarna. Det var otroligt proffsigt och snyggt ordnat, och vi hade en jättebra dialog under hela planeringsstadiet. Vi kommer gärna tillbaka!

Emilia Angséus
Varbi


Unionen Skaraborg/Väst

Tack Ulla-Stina!
För oss är det viktigt att även de små detaljerna fungerar och det gör de verkligen hos er.
Med lösningsorienterad personal, ändamålsenliga lokaler och god mat är Konferera – Folkets Hus Kulturhuset, perfekt både för konferenser och stora medlemsföreläsningar.

Stefan Vinnerholt
Unionen Skaraborg/Väst


Länsförsäkringar Älvsborg

2018-03-15 arrangerade vi en kundträff på Folkets Hus då vi bjöd in kunder på ”Placeringsträff och Bio” med Kapitalrådgivare Kristian Lenhoff och Privatrådgivare Marie Lorentzson.
Kvällen blev mycket lyckad och Kristian och Marie hade många bra tips till våra kunder. Efter tipsen såg vi filmen Tårtgeneralen. Kunderna var som vanligt på strålande humör och trivdes.

Vi fick bra uppbackning med hela arrangemanget både inför och under kvällen. Vi vill tacka personalen på Folkets Hus för en mycket lyckad kväll. Vi återkommer såklart med fler träffar hos Er!

Micael Carhed
Länsförsäkringar Älvsborg


Arbetsförmedlingen Trollhättan

Ett stor TACK till Konferera och deras serviceinriktade personal.
De har varit oss behjälpliga med att genomföra en Rekrytering- och utbildningsmässa i deras lokaler med över 45 utställare och 830 besökare.
Deras professionella bemötande samt deras erfarenhet och kunskap om att planera olika event kan varmt rekommenderas..

Jenny Råding
Arbetsgivaransvarig, Arbetsförmedlingen Trollhättan


Barnahus Fyrbodal

Barnahuset i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet vill skicka det största tack vi kan till Kulturhuset Folkets Hus för ett perfekt genomfört arrangemang under en heldag med 400 konferensdeltagare under dagen och med Kultur barens musikunderhållning som avslutning på en fantastisk kväll.
Trots att vi var så många flöt logistiken hela dagen, allt från planering, garderob , teknik, fika och mat vilket gjorde att vi kunde vara fokuserade på konferensens innehåll.
Kan varmt rekommendera alla som funderar på var ni ska lägga ert arrangemang.

Maria Blomgren Rydell
Teamledare BarnahusetTack för ett mycket lyckat personalevent!

Stort TACK till alla medarbetare på Folkets hus för mycket bra jobb med vårt event!
Hela samarbetet har gått jättebra, ni har alla varit professionella, lösningsfokuserade och positiva i bemötandet.

Dagen flöt på smidigt och bidrog till en fantastisk eftermiddag och kväll. Vi har redan fått positiv feedback från många, vilket vi är glada över. Kvällen blev ju också superhärlig, med festlig stämning och bra underhållning av både

Stefan, Magnus, Jonas och Jessica mfl.

Vi är mycket nöjda, bra jobbat hörrni!

Vänligen
Linda och Lisa
Kunskapsförbundet Väst

Orio AB arrangerar tre marknadskonferenser per år för 10 av våra största marknader. I December 2014 prioriterade vi Trollhättan som konferensort med en smidig paketlösning innehållande Hotell, Konferens och Middag.
Företaget förhandlade fram ett bra alternativ tillsammans med Kulturhuset Konferens och Möten. Konferensarrangemanget med lokaler, mat och närhet till Hotel Kung Oscar överträffade vår förväntan och framförallt våra marknader bekräftade att detta var bland de bättre arrangemang som genomförts.
Med denna positiva erfarenhet så var det mycket enkelt att besluta att även placera vår Januarikonferens på Folkets Hus Kulturhuset.
Och…..vi kommer tillbaka igen.

Hälsningar
Michael Backman
Country Director – Sweden / Sales & Marketing
Orio AB

Trollhättan Energi AB

Vill ge er stort TACK för att vi kunde genomföra en bra mässa för en vecka sedan. Vi är mycket nöjda och fått mycket fin respons både av besökare och utställare!
Allt gott tills vi hörs igen!

Med vänlig hälsning
Jennie Cronblad
Marknads- och kommunikationsansvarig
Trollhättan Energi AB


XL Bygg

Våra intryck av filmkvällen med är mycket positiva. Fina lokaler och proffsigt upplägg från alla inblandade. Vi kände att alla i huset ställde upp och verkligen ville vårt bästa. Lagom stort arrangemang som uppskattas av både kunder och inbjudna leverantörer.

Mvh
XL Bygg


Trollhättans Stadsbibliotek, Kultur i Väst och Författarcentrum

”Trollhättans Stadsbibliotek, Kultur i Väst och Författarcentrum vill framföra vårt stora tack till Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan för en helt igenom lyckad Författardag i Biograf Forum. Allt fungerade perfekt – förberedelser, bemötande, service och teknik. Professionellt …helt enkelt!”

Elisabeth Lindmark
Programansvarig
Trollhättans Stadsbibliotek


Larvik Kommune

Vi var 30 ansatte som hver 2.år har et teambuildingseminar.
Dette året dro vi til Trollhättan. Hensikten er å komme sammen og gjøre noe felles og planlegge aktiviteten for neste år. Vi kom i kontakt med Folkets Hus Kulturhuset gjennom Hotell Kung Oscar, hvor vi bodde.

Vi benyttet en liten kinosal, to grupperom og lobby til gruppearbeid. Vi var fornøyd med fasiliteter, service, restaurant. Vi fikk gjennomført vårt seminar til vår tilfredshet. Alt fungerte. God bistand fra konferansekontoret og teknikere.

Med vennlig hilsen
Knut Hjalmar Gulliksen
Leder Kommunalteknikk
Larvik Kommune


Solör Bioenergi Recycling AB

Hej!
Tack för en jättefint arrangerad middag fredagen 23/8-2013.
Alla var supernöjda!
Allt fungerade precis som vi tänkt oss och maten var jättegod!

Lena Vejdebring
Solör Bioenergi Recycling AB


NU-sjukvården NÄL

Hej :))
Ville bara TACKA så mycket för fantastiskt bemötande och arrangemang runt vår Kick off! Vi är såå nöjda! Vi har haft underbara dagar med skratt, svett, tårar och såå mycket glädje, energi och kärlek<3

Tobias var också så nöjd och glad. Kommer gärna tillbaka till Trollhättan! 😉

Hälsa alla berörda!
Lena Helmersson
NU-sjukvården NÄL


GKN Aerospace

”Folkets Hus Kulturhuset genomförde konferensen Rymdforum på ett alldeles utmärkt sätt. Teknik, konferensservice, mat och övriga arrangemang fungerade till full belåtenhet”.

Ulf Palmnäs
GKN Aerospace
Pär Löwenlid
Trollhättans Stad


Energigas Sverige

”Energigas Sverige arrangerade GasDagarna 24-25 oktober 2012 och med både konferens i 2 lokaler samt utställare så är jag så tacksam för den glada, varma, snabba och flexibla supporten vi har fått. Inga problem med ”korta bollar” eller ändrade önskemål.”
”Fått flera kommentarer om goda luncher, bra lokaler både för seminarier och utställare samt bra läge.”
”Som ansvarig för bokning av lokaler och det praktiska för detta arrangemang för 5:e året så kan jag bara varmt rekommendera Folkets Hus i Trollhättan, det har flutit på långt över mina förväntningar. Det har varit ett nöje att arbeta med Anita, Lasse & Ulla-Stina samt övriga inblandade!”

Agnetha Pettersson
VD assistent
Energigas Sverige


Handelsbanken

”Den 17 april arrangerade vi en kundträff i Folkets Hus på Hebeteatern där vi bjöd in kunder i Trestadsområdet till en träff med oss. Det kom knappt 200 personer på träffen som innehöll föredrag från banken blandat med ett föredrag av Morgan Alling. Vi kombinerade det med en mingelstund i Kulturbaren där vi bjöd på en tallrik mat med dryck till. Kvällen blev mycket lyckad! Kunderna trivdes med helheten och vi fick bra uppbackning kring teknik, mat och andra frågor, både inför och under kvällen, som är viktiga för att få bra flyt i arrangemanget. Vi vill tacka personalen på Folkets Hus för det.”

”I början av oktober körde vi en biokväll för ett 60- tal kunder i Biograf Forum. Vi hyrde hela lilla salongen och fyllde den. Innan filmen, som var Hypnotisören, hade vi en egen föredragning kring ett aktuellt ämne. Gästerna fick med sig dricka och popcorn in i salongen för att sedan i lugn och ro kunna avnjuta föredragning och film. En lyckad kväll! Som vanligt fungerade supporten från Folkets Hus Kulturhusets personal bra inför och under kvällen. Tack för det! Vi återkommer säkert.”

Mats Johansson
Kontorschef Handelsbanken Trollhättan


”Tack Trollhättan för lyckade Filmdagar som vi arrangerade hos er den 9-12 augusti.
Allt flöt på jättebra och en stor del av succén är tack vare er erfarenhet och skicklighet.

Det gick väldigt lätt att samarbeta med er alla och att flexibelt lösa frågor som uppstod. Vi uppskattade även era fina lokaler och ert sätt att exponera vårt arrangemang.

Vi kommer gärna tillbaka!”
Stina Nilsson
Informatör Folkets Hus Och Parker


”Fantastiskt att få jobba med proffs!

Den 27 september 2011 arrangerade Vision (fackförbundet som tidigare hette SKTF) en kväll för medlemmar med mingel och underhållning av Janne Bylund. Vi hade närmare 200 besökare.
Det blev en mycket lyckat kväll! God mat och trevlig stämning. Många har hört av sig till oss för att tacka för kvällen.

Vi från Vision vill tacka personalen på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan som har varit  helt fantastiska att arbeta med. Från första planeringsdagen tills arrangemanget var över har ni varit proffsiga. Den vänlighet och arbetsglädje som ni spred runt er gav oss energi! Ingenting för er verkar vara omöjligt.

Vi kommer gärna tillbaka!”
Gunvor Åsberg
Verksamhetssamordnare Vision


Västra Götalandsregionen genomför ett antal konferenser och möten på Folkets Hus Kulturhuset under sitt verksamhetsår.
Det var ett kanonarrangemang från er sida. Bra lokal, trevlig personal, god mat. Gott om plats utanför konferenslokal, vilket också är viktigt.
Teknik och tekniker fungerade också alldeles utmärkt.”

Lena Wedberg-Johansson
Enhetschef käkkirurgi – Västra Götalandsregionen.


Novemberfestivalen har arrangerats i Folkets Hus Kulturhuset sedan 1996. Vi är årligen i kontakt med både konferensbokningen, vaktmästeriet och restaurangen och det är ett bra och tryggt samarbete där vi har möjlighet att påverka mycket själva. Personalen är alltid trevlig och vaktmästarna gör ett fantastiskt jobb. Både filmvisningar, arrangemang i Kulturbaren, seminarier i konferensrummen och måltider i restaurangen funkar finfint. Novemberfestivalen är en nationell filmfestival som drar folk från hela landet och det är viktigt att hålla en hög servicenivå och teknisk standard. Då är det skönt att kunna förlita sig på personalen och teknikkunnandet som finns i huset.”

Nomi Szpiro
Projektledare för Novemberfestivalen som arrangeras av Kultur & Fritid, Trollhättans Stad.


Visit Trollhättan Vänersborg har ett väl uppbyggt samarbete med Fokets Hus Kulturhuset i Trollhättan. De har ett brett utbud av konferenslokaler med hög teknisk utrustning. Det är enkelt att samarbeta med dem och man upplever alltid en positiv, kreativ och ambitiös vilja, att alltid hitta den bästa lösningen för kunden.”

Anki Sandberg
Visit Trollhättan Vänersborg


FKG – Fordons Komponent Gruppen är en branschorganisation för skandinaviska leverantörer till fordonsindustrin. Vi har, varje år, en konferens som heter Stora Leverantörsdagen och som har ett deltagarantal på drygt 400 personer. Konferensen anordnas antingen i Göteborg, Trollhättan, Södertälje eller Eskilstuna. Tre gånger under 2000-talet har konferensen gått av stapeln på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan.

”Konferenspersonalen på Folkets Hus Kulturhuset är någonting alldeles extra. De har en service som går utanpå allt som FKG varit med om. Det finns aldrig någonting som inte går att lösa, och de ställer upp i alla lägen. FKG rekommenderar varmt alla, som skall ha något event, att förlägga detta i Folkets Hus Kulturhuset. Vi lämnar gärna ytterligare referenser till företag som vill veta mera.”

Else-Marie Lindegårdh
VD assistent & koordinator


Fackförbundet SKTF bokar i stort sett all mötesverksamhets på Folkets Hus Kulturhuset. Det är viktigt att det praktiska fungerar i dessa sammanhang. Lokalen måste fylla vårt behov, tekniken måste fungera, fika och mat skall vara av bra kvalitet. Inte minst – servicen måste vara på en hög nivå. Allt detta sköter Folkets Hus Kulturhuset med den äran. Därför kommer vi alltid tillbaka.”

Åsa Dahlqvist
Ordförande SKTF i Trollhättan


”Vi på Swedbank vill varmt rekommendera Folkets Hus Kulturhuset som arrangerade når kundträff på ett personligt sätt med professionalism, stort engagemang och hög kvalitet.”

Berit Lindenger
Marknadskoordinator, Swedbank Affärsområde Göteborg.


”Vi på Storel är supernöjda med er insats i detta arrangemang (Mässa) och hela konceptet var lyckat. Hälsa och tacka din personal som alltid gör detta proffsigt och på största allvar.”

Hans Arvidsson
Filialchef Storel Trestad


Skandia Bank & Försäkring
”Jag valde Folkets Hus Kulturhuset för dess tillgänglighet. Mitt i stan med gångavstånd från Hotel Kung Oscar där mina medarbetare och gäster bodde.
Konferenslokalerna är moderna och fräscha och det är också en inneboende puls på Folkets Hus Kulturhuset vilket är kul när jag ”visar upp” Trollhättan för mina medarbetare som inte bor här. Vi fick också ett oerhört personligt bemötande hela tiden vilket är mycket kul och uppskattat.
Jag bokade en torsdag så att vi kunde nyttja Kulturbaren till middagen, en riktig höjdare med Cirkus Miramar och Thorsten Flinck. Fikan och maten var mycket bra, klart över förväntan. Att kunna förena nytta och nöje på detta sätt är för mig klockrent, och dessutom få allt på en faktura förenklar min vardag.”

Jonas Enhammar
Skandia Bank & Försäkring


Kundträff med Kinnarps

Den 28 februari genomförde Kinnarps en kundträff och en interiör mässa med mingel och förhandsvisning av filmen ”Nobels Testamente”.
”Folkets Hus Kulturhuset gjorde det lätt för oss. Goda wraps, hög servicegrad och flexibel personal gjorde att vi kunde fokusera på att umgås med våra kunder.”

Roger Söderquist
Kinnarps Interior Trollhättan