CORONA


Här presenterar vi aktuella erbjudanden och evenemang riktade till företag och organisationer.


För information om COVID-19 på Folkets Hus Kulturhuset se:

Information om Coronavirus covid-19

 

Nyhet!


Nu har vi uppdaterat två av våra mötesrum.
Eos och Grupprum 1 – Hermes har fått nya möbler!
Perfekt för dig som vill träffas för kreativa möten, här sitter du i sköna fåtöljer. I Eos finns dessutom ett styrelsebord för 6 personer i rummet.
Läs mer om våra lokaler HÄR

Självklart ingår även dessa rum i våra förmånliga konferenspaket. Välkommen att boka ditt kreativa möte hos oss!


Trevliga nöjen i samband med konferens eller personalfest

Taktiken är glasklar – god mat, alla tiders hitlåtar och många igenkännande skratt.
Den 20 mars är det nedsläpp och det är hög tid att planera för vårens stora festkväll med vänner, familj, arbetskamrater eller någon annan du gärna vill ta med dig!
Spänningen stiger – Vi går för seger!
Svenska Hits ställer upp med följande laguppställning: Johanna Beijbom, Ellinor Svensson, Pär Nymark , Christian Dybeck, och Jonas Torrestad
Svenska Hitsbandet & Blåssektionen under ledning av Johan Axelsson

Alla hjärtligt välkomna!

Speldatum: 20/3, 27/3*, 28/3, 3/4, 17/4, 18/4, 24/4 och 25/4
* Abonnerad

Priser och mer information finns HÄR

Smith & Thell har erövrat svenskarnas hjärtan och nått toppen av listorna med ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls”. 2019 var duon en av de mest spelade artisterna på svensk radio och turnerade i både Sverige och USA.

I november 2019 sålde Smith & Thell ut sina spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Succétåget rullar vidare och våren 2020 släpper de ny musik och åker tillsammans med sitt band ut på konserthusturné i mars!

Mitt i publikhavet på Helsingborgsklubben Tivoli står en rufsig tonåring med trumstockarna i bakfickan. På scenen sjunger Maria Jane Smith så att hjärtat går sönder inuti och Victor Thell känner det i hela kroppen: Han måste få träffa tjejen med gluggen mellan framtänderna.

”Hej. Jag är trummis. Vill du starta ett band? ”. Så står det u Myspace-meddelandet som Victor skickade 2010 till Maria. Tio år senare spelar duon Smith&Thell för utsålda hus i Stockholm, San Fransisco och New York.

Den svenska publiken känner nog mest till bandet för #1-låtarna ”Forgive me Friend” och ”Hotel Walls” eller som låtskrivare åt flertalet av de senaste åren största svenska låtar. I mars 2020 rullar duon tillsammans med sitt band ut på de svenska vägarna. I väskan har de packat ett gäng nya låtar och nyfiken att möta publiken.

Speldatum: 25/3

Priser och mer information finns HÄR 


Konferera och kombinera med ett kvällsarrangemang.

Avsluta konferensen med en konsert eller föreställning hos oss! 

Läs mer om vårt breda nöjesutbud HÄR