Middagar & Event


Du kanske har tänkt dig en fantastisk multimedial lösning eller så nöjer du dig med en Power Point presentation.
Oavsett vad du vill uppnå med ditt företagsevent så är det viktigt att det du vill göra blir bra.


Vi har alla de tekniska förutsättningarna för vilket event som helst. Men vi har också allt det andra som ett lyckat evenemang kräver. Scener, restauranger, bar och inte minst erfarna medarbetare som med vana ögon ser till att ingenting saknas.

Har du några funderingar hör av dig till oss.


Meny

Vi lagar menyn efter era önskemål, allt från buffé till trerätters eller vad helst ni känner för.

För menyförslag kontakta vår kökschef Sören Pedersen.


Teknik

Vi är stolta över den tekniska utrustning vi kan erbjuda dig som gäst.
Alla stora salar har fasta installationer för avancerad ljud- och bildåtergivning. Även de mindre möteslokalerna är utrustade med ljud-, bild- och datateknik i olika former.

Har ni funderingar angående tekniken, tveka inte att kontakta oss.

Ljud/Ljus – Jerry Birgersson
Tfn. 0520 – 42 25 24
jerry@trollhattan.fh.se


Underhållning

När det är dags att ordna något alldeles speciellt för företaget är vi den rätta arrangören. Vi har stor erfarenhet av event av många olika slag och skräddarsyr underhållningen efter era önskemål.

Vi ordnar företagsbio, minimässor i foajén med efterföljande festligheter i Apollon. Vid speciella tillfällen kan en stor bankett med inledande sittning i Hebeteatern med avslutande middag och tillställning vara det perfekta alternativet. Många kör dagmässor med avslutande underhållning och en favoritvariant av det är att pricka in sin dagkonferens ihop med vår fantastiska krogshow. Den har spelats i 8 olika uppsättningar med teman från Las Vegas till rock’n roll och svenska hits.

Några kända namn som varit med och uppträtt är Charlotte Perelli, Annelie Rydé, Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Micke ”Syd” Andersson, Jan Johanssen, Pernilla Wahlgren och Tommy Ekman. Showen brukar vara otroligt populär och stämningen är alltid på topp.


Idrottsevent

Till alla sportfantasters glädje anordnar vi även idrottsgalor. Allt från galor i lite skala upp till extra festliga idrottsbanketter à la ”Idrottsgalan” med bildspel för nomineringar, konferencier, underhållning och allt annat som ger en oförglömlig kväll.