Kundkväll

Välkommen på visning av våra nya lokaler Fenix & Gaia.

Våra biosalonger är nu om byggda till konferens och eventsalar!
Här kommer vi att kunna erbjuda allt från konferenser dagtid till middagar och event kvällstid.
Som ett smakprov på hur lokalerna ser ut och hur de kan användas bjuder vi in till en Kundträff, eller rättar sagt tre, du väljer vilket datum som passar dig.

Vi börjar med en rundtur i huset för att slutligen komma till de nya lokalerna, här bjuds du förutom på lite gott att dricka och äta, även Therese McDonalds nya talkshow – Brutalt Lokalt – Satir – Nyheter – Knivskarpt.
En talkshow där ingenting lämnas åt slumpen och där allt tas på allvar, eller åtminstone med en stor dos humor och sarkasm. Med en unik förmåga att blanda lokala nyheter med skarp satir och en ofiltrerad åsikt, är Therese redo att leverera en show som garanterat får dig att tänka till och skratta högt.
Varje talkshow av Brutalt Lokalt kommer att innehålla en mix av aktuella nyheter och händelser, allt från kommunala projekt till lokala kändisar och högaktuella ämnen i hela landet. Som åsiktsmaskin är Therese en mästare på att granska och avslöja, och hennes humoristiska och bitande sätt att berätta gör att du garanterat kommer vilja veta mer…

Oavsett om du är nyfiken på vad som händer i din egen stad eller om du bara vill ha ett gott skratt, så är Brutalt Lokalt showen för dig. Vi kan knappt vänta med att se vad Therese har i beredskap för oss! Nytt material utlovas i varje Talkshow såklart!